error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Arthur Benschop is een administratie expert die jou kan helpen met de financi├źn.

Om voor jou geschikte prijsvoorstellen te bekijken van administratie experts in de buurt van Utrecht laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Arthur Benschop uit Utrecht? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Heb je iemand nodig voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Arthur Benschop neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook leveren ze meerdere expertises zoals loonadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Meer informatie over deze accountant

Arthur Benschop is opgericht in 01-11-2014 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 61785326. Ook vind je in deze gids andere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Kosten

We snappen dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Toch raden we je aan om niet alleen naar het tarief te kijken. Weeg ook andere dingen mee in je beslissingsproces.

De meeste administratiekantoren willen alle gegevens digitaal opgestuurd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt.

De ene administrateur is gespecialiseerd in de administratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze accountants een passende offerte uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een boekhouder er binnen 12 maanden uit omdat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Je hebt uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het uitbesteed.

Arthur Benschop
  • Nieuwlichtstraat 1, 3552GV, Utrecht
  • 06-39724290
Branche
Boekhouder
KVK
61785326
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-11-2014
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders