Ariejanne de Koning is een boekhoud expert die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Vul je gegevens in en krijg gratis voorstellen van administratiekantoren in de regio van Alblasserdam.

Lees hier alle details en reviews van Ariejanne de Koning uit Alblasserdam. Kan je iemand gebruiken voor je belastingaangiftes? Ariejanne de Koning kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast bieden ze verschillende expertises zoals salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Meer informatie over deze boekhouder

Ariejanne de Koning is geopend op 01-05-2012 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder opzoeken op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 55279139. Ook vind je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Kosten

Je wil misschien niet een keuze maken voor de boekhouder die de hoogste kosten rekent. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Toch adviseren we je om niet enkel naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere aspecten bij het afwegen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene accountant is gespecialiseerd in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze accountants in staat een passende offerte op te sturen.

De meeste bedrijven halen de kosten van een accountant er binnen een jaar uit doordat deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Je hebt uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.