A.N.K.A. Administratie is een administratie expert die jou kan ondersteunen met de financiën.

Om voor jou geschikte kostenplaatjes te bekijken van accountancy kantoren in Papendrecht laat jij jouw details achter in het aanvraagformulier.

Meer informatie over deze bedrijfsadministrateur

A.N.K.A. Administratie is opgericht in 01-05-1997 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder opzoeken onder het Kamer Van Koophandel nummer: 23086654. Tot slot zie je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze accountants een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Meer weten over A.N.K.A. Administratie uit Papendrecht? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Een administratiekantoor voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? A.N.K.A. Administratie neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Daarnaast leveren ze andere expertises zoals loonadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

De meeste mensen halen het bedrag van een boekhouder er binnen twaalf maanden uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het uit handen geeft.

Prijzen

Wij vinden het logisch dat je niet teveel geld wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl jou ondersteunt met matchen.

Wel raden we je aan om niet enkel naar het tarief te kijken. Weeg ook andere aspecten mee in je beslissingsproces.

Wellicht wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene boekhouder is gespecialiseerd in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.