Meer informatie over wat AMBA Dienstverlening of een andere administrateur voor je kan betekenen?

Om passende prijsvoorstellen te bekijken van administratie specialisten in de buurt van Groningen laat je jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Informatie over dit accountancykantoor

AMBA Dienstverlening bestaat al sinds 01-01-2010 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming naar boven halen onder het KVK-nummer: 01173129. Tot slot zie je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Om de juiste beslissing te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo specifiek mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze partners in staat een passende prijsopgave op te sturen.

Meer weten over AMBA Dienstverlening uit Groningen? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een ervaren boekhouder voor nodig? AMBA Dienstverlening kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook leveren ze verschillende expertises zoals loonadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een boekhouder er in kortere tijd dan een jaar uit doordat deze goed up-to-date zijn van alle voordelen en regelgeving. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het uitbesteed.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor met het minst lage tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Toch adviseren we je om niet alleen naar de prijs te kijken. Weeg ook andere factoren mee in je beoordeling.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene administrateur heeft expertise in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.