A&M Service is een boekhoud specialist die jou kan ondersteunen met de administratie.

Vul je gegevens in en ontvang kosteloze offertes van accountants in de buurt van Coevorden.

Meer weten over A&M Service uit Coevorden? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Kan jij iemand gebruiken voor jouw belastingaangiftes? A&M Service kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de totale boekhouding zit je hier goed.

Informatie over deze boekhouder

A&M Service bestaat al sinds 10-11-2006 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor naar boven halen onder het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 04083764. Ook zie je in deze gids andere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Tarieven

We vinden het logisch dat je niet teveel geld wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Kies niet alleen o.b.v. de tarieven. Weeg ook andere aspecten mee in je beslissingsproces.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de goede keuze te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor zijn onze bedrijven in staat een juiste offerte op te sturen.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een boekhouder er in minder dan twaalf maanden uit aangezien zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en reglementen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.