AKTA is een boekhoud ondernemer die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Om voor jou geschikte prijsvoorstellen in te zien van administratie experts in de omgeving van Noordwijkerhout laat jij jouw details achter in het aanvraagformulier.

Tarieven

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor de boekhouder die de hoogste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met matchen.

Toch bevelen we je aan om niet alleen naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere aspecten bij het beslissen.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene boekhouder is gespecialiseerd in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

De meeste mensen halen het bedrag van een administrateur er in kortere tijd dan een jaar uit doordat deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en protocollen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Om de goede keuze te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze partners in staat een op maat gemaakte offerte voor te stellen.

Informatie over deze bedrijfsadministrateur

AKTA bestaat al sinds 01-01-2012 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 56421079. Tot slot zie je hier meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Meer weten over AKTA uit Noordwijkerhout? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Een administratiekantoor voor je belastingaangiftes? AKTA kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de totale administratie ben je aan het juiste adres.