A.K.M. is een boekhoud ondernemer die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Vul het formulier in en ontvang kosteloze prijsopgaven van administratiekantoren in de omgeving van Capelle aan den IJssel.

Meer weten over A.K.M. uit Capelle aan den IJssel? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een kundige boekhouder bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? A.K.M. neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Daarnaast leveren ze meerdere specialismes zoals loonadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Meer informatie over accountancykantoor

A.K.M. bestaat al sinds 26-10-1998 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 20090889. Tot slot zie je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor een accountant die het duurst is. Om deze reden dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Toch adviseren we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Neem ook andere factoren mee in je keuze.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook praktisch om jouw voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze administratiekantoren een passende offerte uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een boekhouder er in kortere tijd dan een jaar uit doordat zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en protocollen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.