Ontdekken wat Aimo of een vergelijkbare boekhouder voor jouw zaak kan betekenen?

Om passende kostenplaatjes te ontvangen van administratie specialisten in de buurt van Berkel en Rodenrijs laat je jouw wensen achter in het formulier.

Meer weten over Aimo uit Berkel en Rodenrijs? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een kundige administrateur bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Aimo doet dit voor je, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de volledige bedrijfsadministratie zit je hier goed.

Meer informatie over deze boekhouder

Aimo is geopend op 17-01-2005 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 24372244. Ook vind je in deze gids meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Kosten

Wij vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Dit is de reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met matchen.

Selecteer niet alleen o.b.v. de tarieven. Overweeg ook andere aspecten bij het kiezen.

De meeste administratiekantoren willen alle administratie via mail opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt.

De ene accountant is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze boekhouders in staat een juiste offerte voor te stellen.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een boekhouder er binnen 12 maanden uit omdat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regels. Je hebt natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.