AFM-Rost is een boekhoud expert die jou kan ontzorgen met de administratie.

Om goede prijsvoorstellen in te zien van accountancy kantoren in de omgeving van Goes laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Meer over dit bedrijf

AFM-Rost is opgericht in 01-01-2008 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder opzoeken op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 20135694. Daarnaast zie je op deze pagina meerdere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Om de juiste beslissing te maken is het dan ook handig om je wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze boekhouders in staat een juiste offerte op te sturen.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van AFM-Rost uit Goes. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een ervaren accountant voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? AFM-Rost doet dit voor je, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook leveren ze verschillende expertises zoals salarisadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een administrateur er in kortere tijd dan een jaar uit omdat deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en reglementen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het uitbesteed.

Prijzen

We vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Toch adviseren we je om niet enkel naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere onderdelen bij het afwegen.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene administrateur werkt vooral met de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.