Afacto is een administratie specialist die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Vul je gegevens in en krijg kosteloze voorstellen van bedrijven in de buurt van Baarn.

Meer informatie over dit bedrijf

Afacto is geopend op 20-04-2004 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming vinden o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 32101943. Ook vind je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Om de juiste beslissing te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze partners een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Meer weten over Afacto uit Baarn? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Kan jij iemand gebruiken voor jouw belastingaangiftes? Afacto kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast leveren ze andere specialismes waaronder salarisadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een accountant er in minder dan twaalf maanden uit aangezien deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en protocollen. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet kiezen voor het administratiekantoor met het minst lage tarief. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Wel raden we je aan om niet enkel naar de prijs te kijken. Kijk ook naar andere onderdelen bij het afwegen.

De meeste boekhouders willen alle gegevens via mail geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt.

De ene administrateur heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.