Adviesbureau Sikkema is een administratie specialist die jou kan ontzorgen met de administratie.

Vul jouw wensen in en ontvang gratis prijsopgaven van accountants in de omgeving van Zwolle.

Informatie over dit bedrijf

Adviesbureau Sikkema bestaat al sinds 01-12-1994 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming naar boven halen onder het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 05054897. Tot slot zie je in deze gids andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze accountants een passende offerte uitbrengen.

Zie hier alle gegevens en reviews van Adviesbureau Sikkema uit Zwolle. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een ervaren administrateur bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Adviesbureau Sikkema neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast leveren ze verschillende specialiteiten zoals loonadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een accountant er binnen twaalf maanden uit doordat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regels. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Tarieven

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor een accountant die het duurst is. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Beslis niet alleen op basis van de tarieven. Neem ook andere aspecten mee in jouw beoordeling.

De meeste bedrijven willen alle gegevens digitaal aangeleverd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt.

De ene accountant heeft expertise in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.