Weten wat Adviesbureau P.J. Stam of een soortgelijke administrateur voor je kan betekenen?

Om op maat gemaakte kostenplaatjes te ontvangen van accountants in Nieuw-Lekkerland laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Meer over deze accountant

Adviesbureau P.J. Stam is opgericht in 01-08-1984 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf naar boven halen o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 23052196. Tot slot zie je in deze gids andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens en de website.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook handig om je wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze kunnen onze administratiekantoren een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Meer weten over Adviesbureau P.J. Stam uit Nieuw-Lekkerland? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een ervaren accountant voor nodig? Adviesbureau P.J. Stam kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de complete administratie zit je hier goed.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een administrateur er binnen twaalf maanden uit aangezien deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelingen. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet doet.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor de boekhouder met het minst lage tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Wel raden we je aan om niet enkel naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere dingen bij het kiezen.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene boekhouder is gespecialiseerd in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.