Adviesbureau Diertens is een boekhoud ondernemer die jou kan ondersteunen met de financiën.

Om voor jou geschikte prijsvoorstellen te bekijken van boekhoud specialisten in de regio van Leek laat jij jouw details achter in het aanvraagformulier.

Over deze accountant

Adviesbureau Diertens is opgericht in 05-01-2011 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor naar boven halen o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 52092844. Tot slot zie je hier meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze partners in staat een op maat gemaakte offerte uit te brengen.

Meer weten over Adviesbureau Diertens uit Leek? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een ervaren boekhouder voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Adviesbureau Diertens neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast bieden ze verschillende specialismes waaronder salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

De meeste mensen halen de kosten van een boekhouder er in kortere tijd dan een jaar uit omdat deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regelgeving. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Tarieven

Je wil misschien niet een keuze maken voor de boekhouder met het minst lage tarief. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Wel adviseren we je om niet enkel naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere factoren bij het kiezen.

Sommige boekhouders willen alle gegevens digitaal aangeleverd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt.

De ene accountant heeft expertise in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.