Administration Corner is een boekhoud expert die jou kan helpen met de boekhouding.

Om passende kostenplaatjes te ontvangen van boekhoud ondernemers in de regio van Dordrecht laat jij jouw details achter in het aanvraagformulier.

Kosten

Je wil uiteraard niet kiezen voor het administratiekantoor die de meeste kosten rekent. Vandaar dat Offerte.nl je helpt met matchen.

Wel adviseren we je om niet enkel naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere onderdelen bij het kiezen.

Wellicht wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via de computer. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene accountant is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een boekhouder er in kortere tijd dan een jaar uit doordat zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en reglementen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze administratiekantoren een passende prijsopgave uitbrengen.

Over deze bedrijfsadministrateur

Administration Corner bestaat al sinds 01-07-2017 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 69280681. Ook vind je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Meer weten over Administration Corner uit Dordrecht? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Heb jij iemand nodig voor je belastingaangiftes? Administration Corner kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook leveren ze andere specialiteiten zoals loonadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.