Administratiekantoormax.nl is een boekhoud specialist die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Om op maat gemaakte kostenplaatjes in te zien van administratie bedrijven in de buurt van Rotterdam laat je jouw informatie achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoormax.nl uit Rotterdam? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een kundige accountant bij gebruiken? Administratiekantoormax.nl kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de gehele boekhouding kan je hier terecht.

Meer over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoormax.nl bestaat al sinds 04-01-2018 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf naar boven halen op basis van het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 70530793. Tot slot vind je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Prijzen

Je wil misschien niet een keuze maken voor het administratiekantoor met het minst lage tarief. Om deze reden dat Offerte.nl jou hulp biedt met matchen.

Kies niet alleen o.b.v. de tarieven. Overweeg ook andere dingen bij het beslissen.

Vele boekhouders willen alle gegevens via mail aangeleverd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder werkt voornamelijk met de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede afweging te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk te maken. Zo kunnen onze boekhouders een passende prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een administrateur er in kortere tijd dan een jaar uit aangezien zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en protocollen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het uitbesteed.