Administratiekantoor Vissers Grootboek is een boekhoud ondernemer die jou kan assisteren met de administratie.

Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende voorstellen van accountants in de omgeving van 's-Gravenhage.

Meer weten over Administratiekantoor Vissers Grootboek uit 's-Gravenhage? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een ervaren accountant bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Vissers Grootboek neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast leveren ze meerdere specialiteiten zoals loonadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Informatie over accountancykantoor

Administratiekantoor Vissers Grootboek bestaat al sinds 25-07-2007 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming opzoeken op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 59618302. Daarnaast vind je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Kosten

Wij begrijpen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Toch adviseren we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere onderdelen bij het kiezen.

De meeste accountants willen alle gegevens via mail aangeleverd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur werkt vooral met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook handig om je wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze boekhouders in staat een juiste prijsopgave op te sturen.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een accountant er binnen 12 maanden uit doordat zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en reglementen. Je hebt uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.