Administratiekantoor Verburg is een boekhoud specialist die jou kan assisteren met de financiën.

Om passende offertes te ontvangen van boekhoud specialisten in de buurt van Rotterdam laat jij jouw details achter in het formulier.

Meer informatie over deze boekhouder

Administratiekantoor Verburg is geopend op 01-01-2002 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming naar boven halen onder het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 24329448. Daarnaast vind je in deze gids andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Om een goede afweging te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo specifiek als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze administratiekantoren een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Meer weten over Administratiekantoor Verburg uit Rotterdam? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een kundige administrateur bij gebruiken? Administratiekantoor Verburg kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast bieden ze andere specialiteiten zoals salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

De meeste bedrijven halen de kosten van een accountant er in kortere tijd dan een jaar uit doordat zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regels. Ook heb je uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.

Tarieven

Wij vinden het logisch dat je niet teveel geld wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Kies niet alleen op basis van de tarieven. Kijk ook naar andere aspecten bij het kiezen.

De meeste boekhouders willen alle gegevens digitaal geleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt.

De ene boekhouder werkt vooral met de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.