Administratiekantoor van Dijk B.V. is een boekhoud specialist die jou kan ondersteunen met de financiën.

Vul jouw wensen in en krijg gratis offertes van bedrijven in de buurt van Roden.

Over dit accountancykantoor

Administratiekantoor van Dijk B.V. is opgericht in 01-05-1986 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming opzoeken op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 04033565. Daarnaast zie je in deze gids andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze bedrijven een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Meer weten over Administratiekantoor van Dijk B.V. uit Roden? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Kan je iemand gebruiken voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratiekantoor van Dijk B.V. regelt dit, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de totale boekhouding kan je hier terecht.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er in minder dan een jaar uit aangezien deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regelgeving. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet doet.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet kiezen voor een bedrijf die het minst goedkoop is. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Kies niet alleen op basis van de prijs. Overweeg ook andere factoren bij het kiezen.

Vele bedrijven willen alle informatie via de computer aangeleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt.

De ene administrateur werkt vooral met de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.