Erachter komen wat Administratiekantoor Van Aken of een soortgelijke accountant voor jouw zaak kan doen?

Vul jouw wensen in en krijg gratis offertes van accountants in de omgeving van Alkmaar.

Meer weten over Administratiekantoor Van Aken uit Alkmaar? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een kundige accountant voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Van Aken neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast leveren ze meerdere expertises zoals salarisadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Informatie over deze boekhouder

Administratiekantoor Van Aken is geopend op 06-10-2008 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 37144886. Tot slot zie je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Tarieven

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor een bedrijf die het duurst is. Dit is de reden dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de prijs. Neem ook andere factoren mee in je beslissingsproces.

Sommige bedrijven willen alle informatie via mail opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant werkt voornamelijk met de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo specifiek mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze bedrijven in staat een passende offerte op te sturen.

De meeste mensen halen het bedrag van een boekhouder er in minder dan twaalf maanden uit aangezien zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en protocollen. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.