error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Administratiekantoor Ultimo of een vergelijkbare boekhouder voor jouw kan betekenen?

Om op maat gemaakte offertes in te zien van administratie bedrijven in de omgeving van Deventer laat jij jouw details achter in het aanvraagformulier.

Aanschouw hier alle details en reviews van Administratiekantoor Ultimo uit Deventer. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een ervaren boekhouder bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor Ultimo neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de complete administratie ben je aan het juiste adres.

Informatie over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor Ultimo is geopend op 01-10-1998 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 08079503. Ook zie je in deze gids meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor een accountant die de meeste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Beslis niet alleen o.b.v. de prijs. Overweeg ook andere onderdelen bij het beslissen.

Sommige bedrijven willen alle administratie via mail aangeleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant is gespecialiseerd in de administratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze boekhouders een passende offerte uitbrengen.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er binnen 12 maanden uit aangezien deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Ook heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor Ultimo
  • Johannes Sinthenstraat 11, 7412EB, Deventer
  • 0570 613120
Branche
Boekhouder
KVK
08079503
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-10-1998
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders