error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Administratiekantoor Ultimo of een andere boekhouder voor je kan doen?

Om passende prijsvoorstellen te ontvangen van boekhoud specialisten in Deventer laat je jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Prijzen

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl je helpt met matchen.

Toch adviseren we je om niet alleen naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere dingen bij het afwegen.

Vele bedrijven willen alle informatie digitaal geleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt.

De ene administrateur is gespecialiseerd in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

De meeste bedrijven halen de kosten van een administrateur er in kortere tijd dan 12 maanden uit aangezien deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelingen. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze bedrijven een passende offerte uitbrengen.

Informatie over deze boekhouder

Administratiekantoor Ultimo bestaat al sinds 01-10-1998 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder opzoeken onder het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 08079503. Tot slot zie je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

hier alle details en reviews van Administratiekantoor Ultimo uit Deventer. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een kundige administrateur bij gebruiken? Administratiekantoor Ultimo kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Daarnaast leveren ze verschillende specialiteiten waaronder salarisadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Administratiekantoor Ultimo
  • Johannes Sinthenstraat 11, 7412EB Deventer
  • 0570 613120
Branche
Boekhouder
KVK
08079503
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-10-1998
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders