Administratiekantoor Ton van der Meer is een boekhoud ondernemer die jou kan assisteren met de administratie.

Om goede offertes te bekijken van accountancy kantoren in de buurt van Breda laat jij jouw details achter in het aanvraagformulier.

Informatie over deze accountant

Administratiekantoor Ton van der Meer is opgericht in 01-09-1981 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze boekhouder vinden op basis van het KVK-nummer: 20041835. Ook zie je in deze gids meerdere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Om een goede keuze te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze bedrijven in staat een juiste prijsopgave op te sturen.

Meer weten over Administratiekantoor Ton van der Meer uit Breda? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Ben je op zoek naar iemand voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor Ton van der Meer kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de complete administratie zit je hier goed.

De meeste mensen halen de onkosten van een administrateur er binnen twaalf maanden uit aangezien zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en richtlijnen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet doet.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet kiezen voor het administratiekantoor met het minst lage tarief. Vandaar dat Offerte.nl je helpt met matchen.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de tarieven. Kijk ook naar andere aspecten bij het kiezen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene administrateur heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.