error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Ton van der Meer is een administratie specialist die jou kan ontzorgen met de financi├źn.

Om goede kostenplaatjes te bekijken van administratie specialisten in de regio van Breda laat je jouw gegevens achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor Ton van der Meer uit Breda? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Kan jij iemand gebruiken voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor Ton van der Meer kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook leveren ze meerdere specialismes zoals salarisadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Meer informatie over deze boekhouder

Administratiekantoor Ton van der Meer is opgericht in 01-09-1981 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken o.b.v. het KVK-nummer: 20041835. Daarnaast vind je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Tarieven

Wij snappen dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Om deze reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen op basis van de prijs. Overweeg ook andere factoren bij het kiezen.

De meeste administratiekantoren willen alle informatie via de computer geleverd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze bedrijven in staat een juiste prijsopgave uit te brengen.

Merendeel van de mensen halen de onkosten van een administrateur er in minder dan een jaar uit aangezien deze goed up-to-date zijn van alle voordelen en reglementen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor Ton van der Meer
Branche
Boekhouder
KVK
20041835
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-09-1981
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders