Administratiekantoor Ton Oskam is een administratie specialist die jou kan helpen met de financiën.

Vul jouw wensen in en krijg kosteloze voorstellen van boekhouders in de buurt van De Meern.

Informatie over dit bedrijf

Administratiekantoor Ton Oskam is geopend op 01-04-2014 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder vinden o.b.v. het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 60832274. Daarnaast zie je op deze pagina meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Om de juiste beslissing te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze administratiekantoren een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Lees hier alle details en reviews van Administratiekantoor Ton Oskam uit De Meern. Op zoek naar een boekhouder voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor Ton Oskam kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de volledige administratie kan je hier terecht.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een accountant er binnen een jaar uit doordat deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regels. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Tarieven

We snappen dat je niet teveel geld wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen op basis van de prijs. Overweeg ook andere aspecten bij het kiezen.

De meeste administratiekantoren willen alle administratie via mail opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt.

De ene boekhouder heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.