error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Ton Oskam is een boekhoud expert die jou kan ontzorgen met de boekhouding.

Vul jouw wensen in en krijg gratis prijsopgaven van accountants in de buurt van De Meern.

Meer weten over Administratiekantoor Ton Oskam uit De Meern? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een goede accountant voor nodig? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Ton Oskam doet dit voor je, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de gehele administratie ben je aan het juiste adres.

Informatie over deze boekhouder

Administratiekantoor Ton Oskam is opgericht in 01-04-2014 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 60832274. Ook zie je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Tarieven

Wij vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Vandaar dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Beslis niet alleen op basis van de prijs. Overweeg ook andere dingen bij het kiezen.

Sommige bedrijven willen alle gegevens digitaal aangeleverd krijgen, terwijl jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze kunnen onze bedrijven een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een accountant er in minder dan 12 maanden uit doordat deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regels. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het uit handen geeft.

Administratiekantoor Ton Oskam
  • Tinnegieterslaan 24, 3454DZ, De Meern
  • 030 6664996
Branche
Boekhouder
KVK
60832274
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-04-2014
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders