error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Tol B.V. is een administratie specialist die jou kan assisteren met de administratie.

Om passende offertes te bekijken van administratie specialisten in de buurt van Volendam laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Bekijk hier alle details en reviews van Administratiekantoor Tol B.V. uit Volendam. Kan je iemand gebruiken voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor Tol B.V. kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook bieden ze verschillende specialismes zoals loonadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Meer informatie over deze boekhouder

Administratiekantoor Tol B.V. is opgericht in 10-07-1980 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder naar boven halen o.b.v. het KVK-nummer: 36008713. Ook vind je in deze gids andere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Tarieven

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor met het minst lage tarief. Vandaar dat Offerte.nl jou ondersteunt met matchen.

Kies niet alleen o.b.v. de tarieven. Neem ook andere factoren mee in je keuze.

Vele administratiekantoren willen alle gegevens via mail aangeleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook belangrijk om jouw voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze accountants in staat een op maat gemaakte prijsopgave op te sturen.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een administrateur er binnen 12 maanden uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en reglementen. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het uitbesteed.

Administratiekantoor Tol B.V.
  • Neptunusstraat 6, 1131WJ, Volendam
  • 0299 320330
  • jimtol@quicknet.nl
Branche
Boekhouder
KVK
36008713
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
10-07-1980
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders