error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Toine Dekkers is een boekhoud ondernemer die jou kan ontzorgen met de administratie.

Om op maat gemaakte offertes te bekijken van boekhoud specialistes in Eindhoven laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratiekantoor Toine Dekkers uit Eindhoven? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een goede administrateur bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor Toine Dekkers regelt dit, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de complete bedrijfsadministratie ben je aan het juiste adres.

Informatie over administratiekantoor

Administratiekantoor Toine Dekkers is opgericht in 28-09-2007 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming vinden onder het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 17211812. Tot slot zie je hier andere details die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor de boekhouder met het hoogste tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Selecteer niet alleen op basis van de kosten. Neem ook andere factoren mee in je keuzeproces.

Wellicht wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze accountants een juiste prijsopgave uitbrengen.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een accountant er in minder dan een jaar uit doordat zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en reglementen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor Toine Dekkers
  • Engelsbergenstraat 55, 5616JB, Eindhoven
  • 06-53805373
Branche
Boekhouder
KVK
17211812
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
28-09-2007
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders