Administratiekantoor T.K. Li is een administratie expert die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende offertes van bedrijven in de buurt van Alkmaar.

Tarieven

We vinden het logisch dat je niet teveel geld kwijt wil zijn. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Toch adviseren we je om niet enkel naar het tarief te kijken. Neem ook andere factoren mee in je keuzeproces.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via e-mail. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene administrateur is gespecialiseerd in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een boekhouder er in minder dan een jaar uit doordat deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regelgeving. Je hebt natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Om de goede keuze te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze accountants een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Over dit administratiekantoor

Administratiekantoor T.K. Li bestaat al sinds 03-03-1999 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming naar boven halen o.b.v. het KVK-nummer: 37083869. Tot slot vind je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Meer weten over Administratiekantoor T.K. Li uit Alkmaar? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Kan jij iemand gebruiken voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor T.K. Li kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de complete administratie hoef je niet verder te zoeken.