error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratiekantoor T.K. Li of een vergelijkbare boekhouder voor jouw kan betekenen?

Vul je gegevens in en ontvang kosteloze voorstellen van boekhouders in de buurt van Alkmaar.

Meer weten over Administratiekantoor T.K. Li uit Alkmaar? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Ben jij op zoek naar iemand voor jouw belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor T.K. Li doet dit voor je, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de volledige boekhouding kan je hier terecht.

Informatie over deze boekhouder

Administratiekantoor T.K. Li is opgericht in 03-03-1999 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder opzoeken o.b.v. het KVK-nummer: 37083869. Ook zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Tarieven

We vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig kwijt wil zijn. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Selecteer niet alleen op basis van de tarieven. Overweeg ook andere onderdelen bij het beslissen.

Sommige boekhouders willen alle gegevens via mail aangeleverd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene accountant heeft expertise in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om de goede afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze partners in staat een passende offerte op te sturen.

De meeste mensen halen het bedrag van een boekhouder er binnen twaalf maanden uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en richtlijnen. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het uitbesteed.

Administratiekantoor T.K. Li
  • Scheldestraat 25, 1823WD, Alkmaar
  • 072 5346669
  • admtkli@hotmail.com
Branche
Boekhouder
KVK
37083869
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
03-03-1999
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders