error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Timmer is een administratie specialist die jou kan helpen met de financi├źn.

Om op maat gemaakte offertes te bekijken van administratie specialisten in Limmen laat je jouw details achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor Timmer uit Limmen? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een ervaren boekhouder voor nodig? Administratiekantoor Timmer kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast leveren ze verschillende specialismes zoals loonadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Meer over accountancykantoor

Administratiekantoor Timmer bestaat al sinds 01-01-2003 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 37148747. Tot slot zie je op deze pagina andere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Kosten

Je wil misschien niet een keuze maken voor een bedrijf die de meeste kosten rekent. Vandaar dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Toch we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere factoren bij het kiezen.

Sommige bedrijven willen alle informatie digitaal geleverd krijgen, hoewel jij misschien met papieren werkt. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant werkt voornamelijk met de administratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een goede beslissing te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze administratiekantoren in staat een op maat gemaakte offerte op te sturen.

De meeste mensen halen de onkosten van een administrateur er in minder dan een jaar uit aangezien deze perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en reglementen. Je hebt natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.

Administratiekantoor Timmer
  • De Drie Linden 17, 1906EM, Limmen
  • 072 5055858
Branche
Boekhouder
KVK
37148747
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2003
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders