error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Th.J. van Kleef is een boekhoud ondernemer die jou kan helpen met de financiën.

Om passende kostenplaatjes te ontvangen van boekhoud experts in de regio van 's-Gravenhage laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor Th.J. van Kleef uit 's-Gravenhage? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een kundige accountant bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Th.J. van Kleef doet dit voor je, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de complete boekhouding hoef je niet verder te zoeken.

Meer informatie over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor Th.J. van Kleef bestaat al sinds 02-01-1975 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming opzoeken onder het KVK-nummer: 27086114. Ook vind je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Kosten

Je wil uiteraard niet je keuze laten vallen voor een bedrijf met het minst lage tarief. Om deze reden dat Offerte.nl je helpt met matchen.

Beslis niet alleen op basis van de prijs. Weeg ook andere aspecten mee in jouw beoordeling.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder heeft expertise in de administratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste beslissing te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze accountants een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een accountant er in minder dan een jaar uit doordat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Ook heb je uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor Th.J. van Kleef
  • Laan van Meerdervoort 492B, 2563BJ, 's-Gravenhage
  • 070 3630413
  • theo@bart.nl
Branche
Boekhouder
KVK
27086114
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
02-01-1975
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders