error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Theo Koenis is een boekhoud specialist die jou kan ondersteunen met de administratie.

Vul jouw wensen in en krijg gratis prijsopgaven van boekhouders in de buurt van Hoogkarspel.

Zie hier alle details en reviews van Administratiekantoor Theo Koenis uit Hoogkarspel. Op zoek naar een boekhouder voor je belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Theo Koenis neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook leveren ze andere expertises zoals salarisadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Meer over deze accountant

Administratiekantoor Theo Koenis bestaat al sinds 01-07-1981 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming opzoeken o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 36009533. Daarnaast zie je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Prijzen

We snappen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Wel adviseren we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Weeg ook andere factoren mee in jouw keuze.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze administratiekantoren in staat een passende prijsopgave voor te stellen.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een administrateur er in minder dan een jaar uit aangezien deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelingen. Je hebt uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.

Administratiekantoor Theo Koenis
  • Kleine Immert 2, 1616RC, Hoogkarspel
  • 0228 561271
  • info@adm-theokoenis.nl
Branche
Boekhouder
KVK
36009533
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-07-1981
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders