error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor The Frisian is een administratie specialist die jou kan ontzorgen met de administratie.

Om op maat gemaakte kostenplaatjes te bekijken van administratie specialisten in de regio van Amsterdam laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor The Frisian uit Amsterdam. Een goede administrateur voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten doen? Administratiekantoor The Frisian neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de totale boekhouding hoef je niet verder te zoeken.

Meer informatie over dit bedrijf

Administratiekantoor The Frisian bestaat al sinds 18-02-2008 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 34294973. Tot slot vind je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Prijzen

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor de boekhouder die het duurst is. Daarom is het zo dat Offerte.nl je helpt met matchen.

Toch bevelen we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Neem ook andere dingen mee in jouw beslissingsproces.

Wellicht wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via internet. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Hierdoor kunnen onze bedrijven een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Een groot deel van de mensen halen het bedrag van een accountant er in kortere tijd dan 12 maanden uit doordat zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.

Administratiekantoor The Frisian
Branche
Boekhouder
KVK
34294973
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
18-02-2008
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders