Administratiekantoor The Frisian is een administratie bedrijf die jou kan helpen met de financiën.

Om op maat gemaakte offertes in te zien van accountants in de regio van Amsterdam laat je jouw details achter in het formulier.

Tarieven

We snappen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Wel bevelen we je aan om niet enkel naar de prijs te kijken. Weeg ook andere factoren mee in jouw beslissingsproces.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene administrateur werkt vooral met de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

De meeste mensen halen het bedrag van een administrateur er in kortere tijd dan twaalf maanden uit omdat zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regelgeving. Je hebt uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo kunnen onze administratiekantoren een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Meer informatie over dit accountancykantoor

Administratiekantoor The Frisian is opgericht in 18-02-2008 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor naar boven halen o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 34294973. Ook zie je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Lees hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor The Frisian uit Amsterdam. Ben jij op zoek naar iemand voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor The Frisian neemt deze taken over, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de totale administratie zit je hier goed.