Administratiekantoor The Cat is een administratie bedrijf die jou kan assisteren met de boekhouding.

Vul je gegevens in en krijg gratis offertes van boekhouders in de regio van Maurik.

Over dit administratiekantoor

Administratiekantoor The Cat is geopend op 01-02-2008 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming naar boven halen op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 30236028. Ook zie je hier andere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Om de goede keuze te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze administratiekantoren een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Meer weten over Administratiekantoor The Cat uit Maurik? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je nodig hebt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een goede administrateur bij gebruiken? Administratiekantoor The Cat kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de gehele boekhouding zit je hier goed.

De meeste mensen halen de kosten van een administrateur er in kortere tijd dan 12 maanden uit omdat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.

Prijzen

Wij vinden het begrijpelijk dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met matchen.

Beslis niet alleen o.b.v. de kosten. Weeg ook andere aspecten mee in je beslissingsproces.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene boekhouder is gespecialiseerd in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.