error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Th. Kooij is een boekhoud ondernemer die jou kan ondersteunen met de boekhouding.

Vul het formulier in en krijg kosteloze offertes van administratiekantoren in de regio van Amsterdam.

Aanschouw hier alle details en reviews van Administratiekantoor Th. Kooij uit Amsterdam. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een ervaren boekhouder bij gebruiken? Administratiekantoor Th. Kooij kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook leveren ze meerdere specialiteiten zoals loonadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Meer over deze accountant

Administratiekantoor Th. Kooij bestaat al sinds 01-09-1993 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 33251856. Ook zie je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

We snappen dat je niet teveel geld wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou hulp biedt met matchen.

Toch adviseren we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Overweeg ook andere factoren bij het kiezen.

Sommige administratiekantoren willen alle informatie digitaal aangeleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze accountants in staat een op maat gemaakte offerte voor te stellen.

De meeste bedrijven halen de kosten van een administrateur er binnen twaalf maanden uit omdat deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en richtlijnen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet doet.

Administratiekantoor Th. Kooij
  • Overtoom 404H, 1054JS, Amsterdam
  • 020 4896099
Branche
Boekhouder
KVK
33251856
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-09-1993
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders