Ontdekken wat Administratiekantoor Th. Kooij of een vergelijkbare boekhouder voor jouw kan doen?

Om voor jou geschikte offertes te bekijken van boekhoud ondernemers in Amsterdam laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Meer informatie over deze accountant

Administratiekantoor Th. Kooij is geopend op 01-09-1993 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor naar boven halen o.b.v. het KVK-nummer: 33251856. Daarnaast vind je op deze pagina meerdere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Om een juiste keuze te maken is het dan ook praktisch om je voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk te maken. Op deze wijze zijn onze accountants in staat een op maat gemaakte offerte voor te stellen.

Meer weten over Administratiekantoor Th. Kooij uit Amsterdam? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij nodig hebt. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een ervaren boekhouder bij gebruiken? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Th. Kooij neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de gehele boekhouding kan je hier terecht.

Merendeel van de mensen halen de kosten van een accountant er in kortere tijd dan twaalf maanden uit aangezien zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het uit handen geeft.

Tarieven

We vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Selecteer niet alleen op basis van de kosten. Kijk ook naar andere dingen bij het afwegen.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via internet. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten.

De ene accountant werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor MKB'ers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.