Administratiekantoor ter Hark is een boekhoud specialist die jou kan assisteren met de boekhouding.

Vul jouw wensen in en ontvang kosteloze voorstellen van bedrijven in de buurt van Heerlen.

Bekijk hier alle details en reviews van Administratiekantoor ter Hark uit Heerlen. Een goede administrateur voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor ter Hark kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de gehele boekhouding zit je hier goed.

Over dit accountancykantoor

Administratiekantoor ter Hark is opgericht in 01-10-2017 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden op basis van het nummer dat bekend is bij de KVK: 69889023. Ook zie je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Tarieven

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor de boekhouder die het duurst is. Daarom is het zo dat Offerte.nl ondernemers helpt met matchen.

Wel raden we je aan om niet alleen naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere onderdelen bij het kiezen.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene administrateur werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om een goede keuze te maken is het dan ook belangrijk om je voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze accountants een op maat gemaakte prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een boekhouder er in minder dan 12 maanden uit omdat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en protocollen. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.