error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor ter Hark is een boekhoud expert die jou kan ondersteunen met de administratie.

Om passende kostenplaatjes in te zien van boekhoud experts in de omgeving van Heerlen laat je jouw informatie achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor ter Hark uit Heerlen? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Een administratiekantoor voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor ter Hark kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook leveren ze andere expertises zoals loonadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Over accountancykantoor

Administratiekantoor ter Hark is geopend op 01-10-2017 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming naar boven halen op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 69889023. Ook zie je op deze pagina andere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Kosten

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor de boekhouder die minst goedkoop is. Vandaar dat Offerte.nl je helpt met matchen.

Beoordeel niet alleen op basis van de kosten. Kijk ook naar andere onderdelen bij het kiezen.

Wellicht wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via internet. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur werkt voornamelijk met de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo uitgebreid mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze partners in staat een op maat gemaakte offerte uit te brengen.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een boekhouder er in minder dan 12 maanden uit doordat deze goed op de hoogte zijn van alle voordelen en protocollen. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor ter Hark
  • Heerenweg 251, 6414AJ, Heerlen
Branche
Boekhouder
KVK
69889023
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-10-2017
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders