Administratiekantoor Ter Haar is een administratie expert die jou kan ontzorgen met de financiën.

Vul jouw wensen in en krijg gratis offertes van accountants in de regio van Dokkum.

Bekijk hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor Ter Haar uit Dokkum. Ben jij op zoek naar iemand voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor Ter Haar kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de jaarrekening. Ook leveren ze meerdere specialismes waaronder loonadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Meer informatie over deze accountant

Administratiekantoor Ter Haar is geopend op 01-02-1989 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het KVK-nummer: 01057690. Daarnaast vind je in deze gids meerdere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer of de website.

Prijzen

Wij begrijpen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Om deze reden dat Offerte.nl je hulp biedt met vergelijken.

Toch raden we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Weeg ook andere dingen mee in je keuze.

Wellicht wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur werkt vooral met de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook handig om je wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze partners in staat een juiste prijsopgave voor te stellen.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een accountant er in minder dan twaalf maanden uit omdat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf niet doet.