error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Administratiekantoor Ter Apelkanaal B.V. of een vergelijkbare accountant voor jouw kan doen?

Vul je gegevens in en krijg gratis prijsopgaven van accountants in de buurt van Stadskanaal.

hier alle details en reviews van Administratiekantoor Ter Apelkanaal B.V. uit Stadskanaal. Een goede administrateur voor je belastingaangiftes? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Ter Apelkanaal B.V. neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook bieden ze andere expertises zoals salarisadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Meer over accountancykantoor

Administratiekantoor Ter Apelkanaal B.V. is opgericht in 27-04-2009 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming naar boven halen o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 01151200. Daarnaast zie je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Kosten

We begrijpen dat je niet teveel geld wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Wel adviseren we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Kijk ook naar andere onderdelen bij het beslissen.

Vele bedrijven willen alle administratie digitaal opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een juiste afweging te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk te maken. Zo zijn onze bedrijven in staat een juiste prijsopgave voor te stellen.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een boekhouder er in minder dan 12 maanden uit aangezien zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en richtlijnen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor Ter Apelkanaal B.V.
  • Hunsingolaan 1A, 9501VP, Stadskanaal
  • 0599 237775
Branche
Boekhouder
KVK
01151200
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
27-04-2009
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders