error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratiekantoor Tax Care of een vergelijkbare accountant voor jouw kan doen?

Vul je gegevens in en krijg gratis voorstellen van bedrijven in de regio van Oudeschild.

Meer weten over Administratiekantoor Tax Care uit Oudeschild? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je zoekt. Heb jij iemand nodig voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Tax Care regelt dit, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Ook bieden ze verschillende specialismes zoals salarisadministratie of het verzorgen van in- en uitgaven.

Meer informatie over administratiekantoor

Administratiekantoor Tax Care is opgericht in 01-10-1993 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 33259838. Daarnaast zie je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Kosten

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor de boekhouder die de meeste kosten rekent. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Kies niet alleen o.b.v. de kosten. Kijk ook naar andere onderdelen bij het beslissen.

De meeste bedrijven willen alle gegevens digitaal geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om de juiste beslissing te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze bedrijven in staat een op maat gemaakte offerte op te sturen.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een accountant er in minder dan een jaar uit doordat deze goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf niet doet.

Administratiekantoor Tax Care
  • De Houtmanstraat 41, 1792BA, Oudeschild
  • 0222 365790
  • www.tax-care.nl
  • info@tax-care.nl
Branche
Boekhouder
KVK
33259838
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-10-1993
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders