error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Administratiekantoor Tanis of een andere accountant voor jouw zaak kan betekenen?

Om passende offertes te bekijken van accountancy kantoren in Ouddorp laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Zie hier alle details en reviews van Administratiekantoor Tanis uit Ouddorp. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een ervaren administrateur bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Tanis neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere taken zoals de inkomstenbelasting. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de complete administratie zit je hier goed.

Meer over deze accountant

Administratiekantoor Tanis bestaat al sinds 01-07-2001 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken op basis van het KVK-nummer: 24323334. Daarnaast vind je hier meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Prijzen

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor die het duurst is. Dit is de reden dat Offerte.nl jou ondersteunt met matchen.

Kies niet alleen op basis van de prijs. Kijk ook naar andere dingen bij het afwegen.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo gespecificeerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze boekhouders een passende prijsopgave uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een administrateur er in kortere tijd dan twaalf maanden uit omdat zij goed op de hoogte zijn van alle voordelen en regelgeving. Daarnaast heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het uit handen geeft.

Administratiekantoor Tanis
  • Hofdijksweg 30A, 3253KB, Ouddorp
  • 0187 687814
  • www.htanis.nl
  • info@htanis.nl
Branche
Boekhouder
KVK
24323334
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-07-2001
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders