Administratiekantoor T.A. Presser is een administratie bedrijf die jou kan ondersteunen met de financiën.

Om passende kostenplaatjes te bekijken van accountancy kantoren in de omgeving van Diepenveen laat jij jouw details achter in het aanvraagformulier.

Informatie over deze boekhouder

Administratiekantoor T.A. Presser bestaat al sinds 01-01-2003 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen o.b.v. het nummer dat bekend is bij de KVK: 8118393. Tot slot zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo specifiek mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze accountants in staat een op maat gemaakte prijsopgave op te sturen.

Meer weten over Administratiekantoor T.A. Presser uit Diepenveen? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een goede boekhouder voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten doen? Administratiekantoor T.A. Presser neemt dit uit voor je uit handen, maar ook andere werkzaamheden zoals de inkomstenbelasting. Daarnaast leveren ze andere specialismes waaronder salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een boekhouder er in minder dan 12 maanden uit doordat zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en regelgeving. Ook heb je uiteraard nog de uren die je bespaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor een accountant die het duurst is. Vandaar dat Offerte.nl je helpt met vergelijken.

Kies niet alleen op basis van de kosten. Weeg ook andere dingen mee in jouw beslissingsproces.

Mogelijkerwijs wil jij het liefst je administratie aanleveren via e-mail. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene administrateur is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.