Administratiekantoor T. Wiersma is een boekhoud expert die jou kan helpen met de administratie.

Vul jouw wensen in en krijg kosteloze offertes van administratiekantoren in de buurt van St.-Annaparochie.

Meer over dit accountancykantoor

Administratiekantoor T. Wiersma is geopend op 04-01-2000 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze onderneming naar boven halen op basis van het KVK-nummer: 01087103. Ook vind je in deze gids andere details die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Om een goede afweging te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo specifiek mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze zijn onze boekhouders in staat een passende prijsopgave voor te stellen.

Meer weten over Administratiekantoor T. Wiersma uit St.-Annaparochie? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een kundige administrateur bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor T. Wiersma doet dit voor je, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook voor het uitbesteden van de salarisadministratie of de complete bedrijfsadministratie hoef je niet verder te zoeken.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er in minder dan 12 maanden uit aangezien zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regels. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf niet doet.

Prijzen

Wij vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers ondersteunt met vergelijken.

Selecteer niet alleen o.b.v. de prijs. Kijk ook naar andere dingen bij het beslissen.

Sommige boekhouders willen alle administratie via mail opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt.

De ene boekhouder werkt vooral met de boekhouding voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.