error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor T. Wiersma is een administratie expert die jou kan ontzorgen met de financi├źn.

Om voor jou geschikte prijsvoorstellen te ontvangen van administratie bedrijven in de buurt van St.-Annaparochie laat jij jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Aanschouw hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor T. Wiersma uit St.-Annaparochie. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een ervaren accountant bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor T. Wiersma regelt dit, maar ook andere werkzaamheden zoals de jaarrekeningen. Daarnaast bieden ze verschillende expertises zoals loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Meer over deze boekhouder

Administratiekantoor T. Wiersma is opgericht in 04-01-2000 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 01087103. Daarnaast zie je op deze pagina andere details die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet kiezen voor een accountant die het duurst is. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou hulp biedt met matchen.

Toch raden we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Weeg ook andere dingen mee in je beslissingsproces.

Vele accountants willen alle informatie digitaal geleverd krijgen, terwijl jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo gespecificeerd mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze zijn onze boekhouders in staat een juiste offerte uit te brengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de onkosten van een administrateur er in minder dan een jaar uit doordat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je uitspaart aangezien je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor T. Wiersma
  • Fogelsang 29, 9076KA, St.-Annaparochie
  • 0518 402306
Branche
Boekhouder
KVK
01087103
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
04-01-2000
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders