error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor T. Sanders is een administratie bedrijf die jou kan helpen met de financi├źn.

Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende offertes van accountants in de regio van Eindhoven.

hier alle details en reviews van Administratiekantoor T. Sanders uit Eindhoven. Ben jij op zoek naar iemand voor jouw belastingaangiftes? Wil je de BTW aangifte door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor T. Sanders neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de jaarrekeningen. Ook leveren ze meerdere expertises waaronder salarisadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Over administratiekantoor

Administratiekantoor T. Sanders is geopend op 01-01-1969 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder vinden onder het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 17029531. Ook zie je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Prijzen

Wij snappen dat je niet teveel geld wil betalen. Vandaar dat Offerte.nl jou helpt met matchen.

Toch bevelen we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Weeg ook andere dingen mee in je keuze.

Wellicht wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene administrateur werkt voornamelijk met de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste beslissing te maken is het dan ook raadzaam om jouw voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te maken. Zo kunnen onze partners een juiste offerte uitbrengen.

De meeste bedrijven halen de kosten van een administrateur er binnen 12 maanden uit doordat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelingen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het uitbesteed.

Administratiekantoor T. Sanders
  • Hoogstraat 355A, 5654NC, Eindhoven
  • 040 2515376
Branche
Boekhouder
KVK
17029531
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1969
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders