error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Administratiekantoor T. Popken of een vergelijkbare accountant voor jouw kan doen?

Vul het formulier in en krijg gratis offertes van administratiekantoren in de omgeving van Badhoevedorp.

Zie hier alle gegevens en reviews van Administratiekantoor T. Popken uit Badhoevedorp. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een kundige accountant bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor T. Popken doet dit voor je, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Ook leveren ze andere specialiteiten waaronder loonadministratie of het verzorgen van inkomsten en uitgaven.

Over deze boekhouder

Administratiekantoor T. Popken bestaat al sinds 01-02-1992 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 34078799. Tot slot zie je in deze gids andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Kosten

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor het administratiekantoor die minst goedkoop is. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou ondersteunt met vergelijken.

Wel we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere aspecten bij het afwegen.

De meeste boekhouders willen alle gegevens via mail opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur werkt vooral met de administratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste keuze te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo uitgebreid mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo kunnen onze accountants een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een boekhouder er in minder dan twaalf maanden uit aangezien zij goed op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je bespaart omdat je het zelf niet doet.

Administratiekantoor T. Popken
Branche
Boekhouder
KVK
34078799
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-02-1992
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders