Administratiekantoor 't Kasboekje is een boekhoud expert die jou kan assisteren met de boekhouding.

Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende offertes van administratiekantoren in de buurt van De Zilk.

Tarieven

Je wil natuurlijk niet kiezen voor een bedrijf die de meeste kosten rekent. Daarom is het zo dat Offerte.nl je hulp biedt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de kosten. Neem ook andere factoren mee in jouw keuze.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via internet. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens.

De ene boekhouder heeft expertise in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

De meeste mensen halen de onkosten van een administrateur er binnen twaalf maanden uit aangezien deze perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en richtlijnen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Om een adequate afweging te maken is het dan ook belangrijk om jouw wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te maken. Zo zijn onze administratiekantoren in staat een passende offerte op te sturen.

Meer informatie over deze accountant

Administratiekantoor 't Kasboekje is geopend op 11-02-2011 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 52046478. Ook zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Meer weten over Administratiekantoor 't Kasboekje uit De Zilk? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Staat de belastingaangifte voor de deur en heb je hier een kundige accountant voor nodig? Administratiekantoor 't Kasboekje kan je helpen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de salarisadministratie of de volledige bedrijfsadministratie zit je hier goed.