error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Administratiekantoor 't Kasboekje of een soortgelijke boekhouder voor je kan betekenen?

Vul het formulier in en ontvang vrijblijvende voorstellen van accountants in de buurt van De Zilk.

Lees hier alle details en reviews van Administratiekantoor 't Kasboekje uit De Zilk. Een goede administrateur voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor 't Kasboekje kan je ondersteunen met het doen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook voor het uit handen geven van de loonadministratie of de totale bedrijfsadministratie ben je aan het juiste adres.

Informatie over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor 't Kasboekje bestaat al sinds 11-02-2011 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan deze onderneming vinden onder het KVK-nummer: 52046478. Tot slot zie je in deze gids andere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer of de website.

Kosten

Je wil natuurlijk niet je keuze laten vallen voor een accountant die de meeste kosten rekent. Vandaar dat Offerte.nl je hulp biedt met vergelijken.

Selecteer niet alleen op basis van de kosten. Neem ook andere aspecten mee in jouw keuzeproces.

De meeste administratiekantoren willen alle administratie digitaal aangeleverd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte papieren}. De ene boekhouder werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote multinationals.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor zijn onze bedrijven in staat een op maat gemaakte offerte voor te stellen.

Merendeel van de bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er in minder dan 12 maanden uit omdat deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en regelgeving. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.

Administratiekantoor 't Kasboekje
  • Regenvlietweg 16A, 2191BC, De Zilk
  • 06-52247660
Branche
Boekhouder
KVK
52046478
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
11-02-2011
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders