error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor T & K Administraties is een administratie specialist die jou kan assisteren met de administratie.

Om goede prijsvoorstellen te ontvangen van boekhoud specialistes in de omgeving van Rucphen laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Meer weten over Administratiekantoor T & K Administraties uit Rucphen? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij nodig hebt. Staat de belastingaangifte voor de deur en kun je hier een goede administrateur bij gebruiken? Administratiekantoor T & K Administraties kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook leveren ze verschillende specialiteiten waaronder salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Meer over deze boekhouder

Administratiekantoor T & K Administraties bestaat al sinds 01-09-2008 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 59326336. Daarnaast zie je in deze gids meerdere details die bekend zijn waaronder de telefoonnummers en de website.

Prijzen

Je wil uiteraard niet kiezen voor een bedrijf die het duurst is. Vandaar dat Offerte.nl jou hulp biedt met vergelijken.

Kies niet alleen o.b.v. de kosten. Kijk ook naar andere aspecten bij het kiezen.

Sommige administratiekantoren willen alle informatie digitaal aangeleverd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant heeft expertise in de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede beslissing te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo specifiek mogelijk duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze partners een op maat gemaakte offerte uitbrengen.

De meeste mensen halen het bedrag van een accountant er in kortere tijd dan 12 maanden uit aangezien zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je uitspaart aangezien je het uit handen geeft.

Administratiekantoor T & K Administraties
Branche
Boekhouder
KVK
59326336
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-09-2008
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders