error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Stratum is een boekhoud expert die jou kan ondersteunen met de administratie.

Vul je gegevens in en ontvang kosteloze offertes van administratiekantoren in de omgeving van Eindhoven.

Meer weten over Administratiekantoor Stratum uit Eindhoven? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een goede administrateur voor nodig? Administratiekantoor Stratum kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast bieden ze verschillende specialismes waaronder salarisadministratie of de verwerking van omzet en kosten.

Meer over accountancykantoor

Administratiekantoor Stratum bestaat al sinds 14-03-2014 en staat geregistreerd bij de KVK. Je kan deze boekhouder opzoeken onder het Kamer Van Koophandel nummer: 60228229. Tot slot zie je op deze pagina meerdere gegevens die bekend zijn zoals het telefoonnummer en de website.

Prijzen

Je wil misschien niet kiezen voor het administratiekantoor die de hoogste kosten rekent. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers helpt met vergelijken.

Selecteer niet alleen op basis van de tarieven. Neem ook andere dingen mee in je beslissingsproces.

Misschien wil jij het liefst je administratie aanleveren via de computer. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene accountant werkt vooral met de bedrijfsadministratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook belangrijk om je wensen zo specifiek mogelijk duidelijk uiteen te zetten. Zo zijn onze administratiekantoren in staat een op maat gemaakte offerte voor te stellen.

Een groot deel van de mensen halen de kosten van een accountant er in minder dan een jaar uit omdat zij perfect op de hoogte zijn van alle aftrekposten en regelingen. Ook heb je natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf geen tijd aan kwijt bent.

Administratiekantoor Stratum
Branche
Boekhouder
KVK
60228229
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
14-03-2014
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders