error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Administratiekantoor Strasters V.O.F. of een soortgelijke administrateur voor jouw kan betekenen?

Om op maat gemaakte kostenplaatjes te bekijken van administratie bedrijven in de buurt van Wormer laat jij jouw details achter in het aanvraagformulier.

Aanschouw hier alle details en reviews van Administratiekantoor Strasters V.O.F. uit Wormer. Is het weer tijd voor belastingaangifte en kun je hier een goede boekhouder bij gebruiken? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten uitvoeren? Administratiekantoor Strasters V.O.F. regelt dit, maar ook andere taken zoals de jaarrekeningen. Daarnaast leveren ze andere expertises zoals loonadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Meer over deze boekhouder

Administratiekantoor Strasters V.O.F. is geopend op 01-01-1996 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor naar boven halen onder het KVK-nummer: 35026913. Ook zie je in deze gids andere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Tarieven

We vinden het logisch dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl je helpt met matchen.

Selecteer niet alleen op basis van de kosten. Neem ook andere dingen mee in jouw beoordeling.

Misschien wil jij het liefst je facturen aanleveren via de computer. Sommige accountants werken nog met uitgeprinte papieren.

De ene accountant is gespecialiseerd in de administratie voor MKB'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote internationale bedrijven.

Om de juiste beslissing te maken is het dan ook raadzaam om je voorkeuren zo uitgebreid als het maar kan duidelijk te maken. Hierdoor kunnen onze boekhouders een juiste offerte uitbrengen.

De meeste mensen halen de onkosten van een administrateur er in minder dan 12 maanden uit doordat zij perfect up-to-date zijn van alle voordelen en richtlijnen. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het uit handen geeft.

Administratiekantoor Strasters V.O.F.
  • Riemenmaker 18, 1531PH Wormer
  • 075 6421053
Branche
Boekhouder
KVK
35026913
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-01-1996
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders