error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratiekantoor Strasters V.O.F. of een andere boekhouder voor je kan betekenen?

Vul het formulier in en ontvang kosteloze offertes van bedrijven in de buurt van Wormer.

Zie hier alle details en reviews van Administratiekantoor Strasters V.O.F. uit Wormer. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een goede accountant voor nodig? Administratiekantoor Strasters V.O.F. kan je ondersteunen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast bieden ze andere specialismes zoals salarisadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Over accountancykantoor

Administratiekantoor Strasters V.O.F. is geopend op 01-01-1996 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze onderneming vinden op basis van het KVK-nummer: 35026913. Daarnaast zie je op deze pagina andere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens of de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet kiezen voor een bedrijf die het duurst is. Om deze reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met vergelijken.

Wel raden we je aan niet enkel naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere aspecten bij het kiezen.

De meeste boekhouders willen alle administratie digitaal geleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt. Sommige administratiekantoren werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant is gespecialiseerd in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze kunnen onze administratiekantoren een juiste prijsopgave uitbrengen.

Merendeel van de mensen halen het bedrag van een administrateur er in minder dan een jaar uit doordat zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en richtlijnen. Daarnaast heb je natuurlijk nog de uren die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor Strasters V.O.F.
  • Riemenmaker 18, 1531PH, Wormer
  • 075 6421053
Branche
Boekhouder
KVK
35026913
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-01-1996
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders