error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Administratiekantoor Stia of een andere boekhouder voor jouw zaak kan doen?

Vul jouw wensen in en ontvang gratis offertes van boekhouders in de omgeving van Haarlem.

Meer weten over Administratiekantoor Stia uit Haarlem? Hier vind je ervaringen en alle informatie die je nodig hebt. Moet je belastingaangifte doen en heb je hier een goede accountant voor nodig? Wil je de omzetbelasting door een specialist laten opstellen? Administratiekantoor Stia neemt deze taken over, maar ook andere activiteiten zoals de inkomstenbelasting. Ook bieden ze andere expertises waaronder loonadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Over deze boekhouder

Administratiekantoor Stia bestaat al sinds 01-09-2001 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen op basis van het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 34164937. Ook zie je hier meerdere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoonnummers of de website.

Prijzen

Wij begrijpen dat je niet meer geld dan nodig wil betalen. Dit is de reden dat Offerte.nl je hulp biedt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de prijs. Weeg ook andere dingen mee in je beoordeling.

Sommige boekhouders willen alle administratie via mail aangeleverd krijgen, hoewel jij misschien met fysieke documenten werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de bedrijfsadministratie voor freelancers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om de juiste afweging te maken is het dan ook handig om je voorkeuren zo specifiek mogelijk duidelijk te omschrijven. Op deze wijze kunnen onze boekhouders een passende offerte uitbrengen.

Merendeel van de bedrijven halen de onkosten van een administrateur er in minder dan 12 maanden uit omdat deze goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en protocollen. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet doet.

Administratiekantoor Stia
  • Laurierstraat 27, 2023NA, Haarlem
  • 023 5262798
  • www.stia.nl
  • info@stia.nl
Branche
Boekhouder
KVK
34164937
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-09-2001
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders