error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Sterken is een boekhoud expert die jou kan helpen met de boekhouding.

Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende voorstellen van administratiekantoren in de buurt van Assen.

Meer weten over Administratiekantoor Sterken uit Assen? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Een goede administrateur voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor Sterken kan je helpen met het opstellen van de omzetbelasting of de BTW aangiftes. Ook bieden ze verschillende expertises waaronder salarisadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Informatie over deze accountant

Administratiekantoor Sterken is opgericht in 01-01-2009 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het KVK-nummer: 01141904. Ook zie je op deze pagina andere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Prijzen

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor een accountant met het hoogste tarief. Vandaar dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Wel raden we je aan niet enkel naar het tarief te kijken. Weeg ook andere dingen mee in jouw keuze.

Misschien wil jij het liefst je bonnetjes aanleveren via e-mail. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de administratie voor ZZP'ers, de andere heeft de meeste kennis van grote multinationals.

Om een goede keuze te maken is het dan ook raadzaam om je wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor zijn onze administratiekantoren in staat een op maat gemaakte offerte voor te stellen.

Merendeel van de bedrijven halen de kosten van een accountant er in kortere tijd dan een jaar uit omdat zij goed up-to-date zijn van alle voordelen en richtlijnen. Ook heb je natuurlijk nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet doet.

Administratiekantoor Sterken
  • Tjalk 46, 9408CC, Assen
Branche
Boekhouder
KVK
01141904
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2009
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders