Administratiekantoor Sterken is een administratie specialist die jou kan assisteren met de administratie.

Om op maat gemaakte kostenplaatjes te ontvangen van administratie experts in de regio van Assen laat jij jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Kosten

Je wil natuurlijk niet een keuze maken voor een accountant die de meeste kosten rekent. Dit is de reden dat Offerte.nl ondernemers hulp biedt met matchen.

Toch bevelen we je aan om niet enkel naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere dingen bij het beslissen.

Vele boekhouders willen alle informatie digitaal geleverd krijgen, terwijl jij misschien met papieren werkt.

De ene boekhouder heeft expertise in de boekhouding voor ZZP'ers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

De meeste bedrijven halen de onkosten van een accountant er in kortere tijd dan een jaar uit aangezien deze perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en richtlijnen. Daarnaast heb je uiteraard nog de uren die je bespaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Om de goede afweging te maken is het dan ook handig om jouw voorkeuren zo gedetailleerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen onze administratiekantoren een passende offerte uitbrengen.

Over deze accountant

Administratiekantoor Sterken is opgericht in 01-01-2009 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder naar boven halen o.b.v. het nummer dat geregistreerd is bij de Kamer Van Koophandel: 01141904. Daarnaast zie je op deze pagina andere gegevens die bekend zijn waaronder de telefoon gegevens of de website.

Meer weten over Administratiekantoor Sterken uit Assen? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Kan jij iemand gebruiken voor jouw belastingaangiftes? Administratiekantoor Sterken kan je helpen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook voor het uitbesteden van de loonadministratie of de gehele bedrijfsadministratie kan je hier terecht.