error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Stenfert is een administratie specialist die jou kan ondersteunen met de administratie.

Om goede kostenplaatjes in te zien van accountancy kantoren in de buurt van Benthuizen laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Zie hier alle details en reviews van Administratiekantoor Stenfert uit Benthuizen. Een administratiekantoor voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor Stenfert kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast bieden ze verschillende expertises waaronder salarisadministratie of de verwerking van in- en uitgaven.

Meer over deze bedrijfsadministrateur

Administratiekantoor Stenfert bestaat al sinds 01-07-2008 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan deze boekhouder vinden onder het nummer dat geregistreerd is bij de KVK: 27321558. Tot slot vind je in deze gids meerdere gegevens die bekend zijn zoals de telefoonnummers en de website.

Prijzen

Je wil misschien niet je keuze laten vallen voor een bedrijf met het hoogste tarief. Daarom is het zo dat Offerte.nl jou helpt met vergelijken.

Wel adviseren we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Overweeg ook andere dingen bij het afwegen.

De meeste bedrijven willen alle gegevens via mail opgestuurd krijgen, hoewel jij wellicht met fysieke documenten werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene administrateur is gespecialiseerd in de administratie voor freelancers, de andere heeft voornamelijk kennis van grote internationale bedrijven.

Om de goede afweging te maken is het dan ook praktisch om je wensen zo specifiek als het maar kan duidelijk te omschrijven. Op deze wijze kunnen onze administratiekantoren een passende offerte uitbrengen.

Een groot deel van de bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er in kortere tijd dan twaalf maanden uit doordat zij goed up-to-date zijn van alle aftrekposten en regelgeving. Wat ook meespeelt is uiteraard nog de uren die je uitspaart omdat je het uitbesteed.

Administratiekantoor Stenfert
  • Dorpsstraat 116, 2731AS, Benthuizen
  • 079 3311008
Branche
Boekhouder
KVK
27321558
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-07-2008
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders