error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Stembert is een administratie expert die jou kan helpen met de financi├źn.

Om op maat gemaakte offertes in te zien van boekhoud ondernemers in de omgeving van Lisse laat jij jouw details achter in het formulier.

Meer weten over Administratiekantoor Stembert uit Lisse? Hier vind je ervaringen en alle informatie die jij zoekt. Is het weer tijd voor belastingaangifte en heb je hier een ervaren accountant voor nodig? Administratiekantoor Stembert kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Ook bieden ze andere specialiteiten waaronder salarisadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Meer informatie over accountancykantoor

Administratiekantoor Stembert bestaat al sinds 01-11-1992 en staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden o.b.v. het Kamer Van Koophandel nummer: 27352004. Tot slot zie je hier andere details die bekend zijn zoals de telefoon gegevens en de website.

Prijzen

We vinden het begrijpelijk dat je niet teveel geld wil betalen. Daarom is het zo dat Offerte.nl je ondersteunt met vergelijken.

Beoordeel niet alleen o.b.v. de prijs. Neem ook andere factoren mee in jouw beslissingsproces.

Sommige accountants willen alle informatie digitaal opgestuurd krijgen, terwijl jij wellicht met papieren werkt. Sommige bedrijven werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene accountant heeft expertise in de boekhouding voor MKB'ers, de andere heeft vooral kennis van grote internationale bedrijven.

Om een adequate beslissing te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo gedetailleerd mogelijk duidelijk te omschrijven. Zo zijn onze bedrijven in staat een op maat gemaakte offerte op te sturen.

Een groot deel van de bedrijven halen de kosten van een administrateur er in kortere tijd dan 12 maanden uit omdat deze perfect up-to-date zijn van alle voordelen en protocollen. Je hebt natuurlijk nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet doet.

Administratiekantoor Stembert
  • De Madelief 78, 2161EX, Lisse
  • 0252 415198
Branche
Boekhouder
KVK
27352004
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-11-1992
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders