error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Administratiekantoor Steltenpool is een administratie specialist die jou kan ontzorgen met de administratie.

Vul jouw wensen in en krijg gratis offertes van boekhouders in de omgeving van Wervershoof.

Meer weten over Administratiekantoor Steltenpool uit Wervershoof? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die je zoekt. Kan je iemand gebruiken voor je belastingaangiftes? Administratiekantoor Steltenpool kan je ondersteunen met het doen van de inkomstenbelasting of de BTW aangiftes. Daarnaast leveren ze meerdere specialiteiten zoals loonadministratie of het verzorgen van omzet en kosten.

Informatie over deze boekhouder

Administratiekantoor Steltenpool bestaat al sinds 01-08-2005 en staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden o.b.v. het nummer dat bekend is bij de Kamer Van Koophandel: 37147547. Tot slot vind je in deze gids meerdere details die bekend zijn zoals de telefoonnummers of de website.

Prijzen

Je wil natuurlijk niet kiezen voor de boekhouder die het duurst is. Vandaar dat Offerte.nl je hulp biedt met vergelijken.

Toch raden we je aan niet alleen naar de prijs te kijken. Weeg ook andere dingen mee in jouw keuze.

Wellicht wil jij het liefst je administratie aanleveren via internet. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte gegevens}. De ene boekhouder is gespecialiseerd in de boekhouding voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook praktisch om jouw wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk te omschrijven. Op deze wijze kunnen onze accountants een passende offerte uitbrengen.

De meeste bedrijven halen het bedrag van een boekhouder er in minder dan twaalf maanden uit aangezien zij perfect op de hoogte zijn van alle voordelen en regelgeving. Wat ook meespeelt is natuurlijk nog de tijd die je bespaart aangezien je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor Steltenpool
  • Onderdijk 177, 1693CD, Wervershoof
  • 0228 582055
Branche
Boekhouder
KVK
37147547
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-08-2005
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders