error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Administratiekantoor Steenmeijer BV of een vergelijkbare boekhouder voor jouw zaak kan doen?

Vul het formulier in en ontvang gratis offertes van bedrijven in de regio van Velserbroek.

Meer weten over Administratiekantoor Steenmeijer BV uit Velserbroek? Hier vind je ervaringen en alle bedrijfsinformatie die jij zoekt. Moet je belastingaangifte doen en kun je hier een kundige boekhouder bij gebruiken? Administratiekantoor Steenmeijer BV kan je helpen met het opstellen van de inkomstenbelasting of de jaarrekening. Daarnaast leveren ze meerdere specialiteiten zoals loonadministratie of de verwerking van inkomsten en uitgaven.

Meer over accountancykantoor

Administratiekantoor Steenmeijer BV is opgericht in 22-10-2012 en staat ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf naar boven halen op basis van het Kamer Van Koophandel nummer: 56314590. Tot slot vind je in deze gids andere gegevens die bekend zijn waaronder het telefoonnummer en de website.

Tarieven

Je wil uiteraard niet een keuze maken voor een accountant met het hoogste tarief. Dit is de reden dat Offerte.nl je hulp biedt met matchen.

Kies niet alleen o.b.v. de kosten. Weeg ook andere dingen mee in je beoordeling.

Vele bedrijven willen alle informatie via de computer geleverd krijgen, hoewel jij wellicht met papieren werkt. Sommige boekhouders werken nog met uitgeprinte documenten}. De ene boekhouder werkt vooral met de administratie voor freelancers, de andere heeft vooral kennis van grote multinationals.

Om een adequate keuze te maken is het dan ook handig om jouw wensen zo gespecificeerd als het maar kan duidelijk uiteen te zetten. Op deze wijze kunnen onze boekhouders een passende prijsopgave uitbrengen.

De meeste mensen halen het bedrag van een boekhouder er in minder dan twaalf maanden uit omdat zij perfect up-to-date zijn van alle aftrekposten en regels. Ook heb je uiteraard nog de tijd die je uitspaart omdat je het zelf niet hoeft te doen.

Administratiekantoor Steenmeijer BV
  • Zadelmakerstraat 64, 1991JE, Velserbroek
  • 023-5373050
Branche
Boekhouder
KVK
56314590
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
22-10-2012
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere boekhouders